Nordlangeland pastorat
 

Menighedsrådsmøde i

Tullebølle-Tranekær-Bøstrup menighedsråd,

onsdag den 22. januar 2014 kl. 19.00

i Bøstrup sognehus.

Afbud: Torben Poulsen

Referat:

Punkt 1. Orientering fra formanden

Indkørsel Tullebølle kirke er blevet færdig, og der er tilfredshed med resultatet.

Orientering fra kontaktperson: referat er vedlagt.

Medarbejderrepræsentanten har ordet: gennemgang af registreringsprocedurer for gravsteder på Tranekær og Bøstrup kirkegårde. Jytte fakturerer for 2013.
 

Økonomi og personale                    

Punkt 2. Personalet på kirkegårdene

Ansvarsområder og kompetencer (ledelse af gravemedhjælp): Jytte har graveransvaret i Tranekær og Bøstrup og senere fastsættes et antal medhjælpstimer. Svend Jørgen har graveransvaret i Tullebølle, og senere fastsættes der også et antal medhjælpstimer der.

Kontor og registreringer (kirkegårdsbøger):Alt kontorarbejde og fakturering samles ét sted og al registrering køres på Brandsoft systemet.

indkøb, stort og småt (beløbsgrænse): Der sættes kr. 1.000 af i kvartalet pr. kirke til småanskaffelser.  Ved anskaffelser til større beløb eller tvivlstilfælde, spørg kirkeværgen.

Græsslåning: vi har drøftet mulighed for at leje en entreprenør til græsslåning og er positivt indstillet over for at drøfte det fremadrettet.

Punkt 2 A. Graverkursus

Vi afviser at betale Kelds kursus, men hvis det lykkes ham at komme på kursus i sin ledighedsperiode, indvilliger vi i at betale hans kostpenge. På et senere menighedsrådsmøde drøfter vi retningslinjer for kursusdeltagelse.

Punkt 3. Hvad er kirkeværgens opgaver

Det er graverens pligt, hvis noget er galt med kirke eller kirkegård, at melde det til kirkeværgen. Herefter tager kirkeværgen over.

Punkt 4. Kirkemusikere

Ny aftale er på plads. Kirkemusikerne må lægge deres ferie og fridage, så det passer med gudstjenesteplanen og præsternes ferie og fridage. Der kan således ikke tilkalde vikar for at afholde ferie eller fridage. Vi afventer vedtægt vedr. personalet fra stiftet.

Punkt 5. Personalemøde fremover

Indtil videre fastholder vi at holde medarbejdermøderne i januar. Næste gang bliver onsdag den 21. januar 2015

Punkt 6. Koncerter i kirkerne

Koncerter godkendes af præster og aktivitetsudvalget. Menighedsrådet afholder alle udgifter i forbindelse med åbning, lukning og rengøring af kirken, og de lægges ind i gravernes vagtplan.
 

Kirker, kirkegårde, bygninger

Punkt 7.  Opmåling af kirkegårdene

Vi bestiller stiftet til at lave opmåling af de tre kirkegårde for at fordele og justere opgaver.

Punkt 8. Kirkegårdsregistrering på EDB i Tranekær og Bøstrup

Lone skal have en ny pc, kirkegårdene skal lægges ind i systemet af Brandsoft. Begge dele koster ca kr. 18.000. Det kommer til at tage Lone ca. 100 timer at lægge alle gravene ind i systemet.

Punkt 9. Kirkegårdsvedtægt

Der er nedsat et udvalg bestående af Agnete, Niels og Else.

Punkt 10.

Punkt 11. Næste møde

Næste møde bliver den 4. februar.
Lav din egen hjemmeside med mono.net